maanantai 18. syyskuuta 2017

Huutamalla asiat tapahtuu

Miksi pitää huutaa, jotta tulisi kuulluksi. Miksi maailma menee sellaiseksi että vaatimalla saa. Herkät kärsii, koska ne vaan on vähän liian herkkiä tähän hektiseen nykyaikaan, jossa pitää osata tarttua kaikkeen nopeasti ettei jää jalkoihin. Hiljaa vuoroaan odottava oli vaan vähän hidas taas kerran.

Miksi täytyy jaksaa taistella asioista joihin mulla on oikeus, mutta jotka käytännössä menevät ihmisille ketkä jaksavat pyydellä taikka karjua, tivata ja vaatia. Ei vaan kannata olla heikko, herkkä taikka kiltti. Ihmiset rankaisevat välillä niin ilkeästi hyväsydämisyydestä, koska se ei ollut se mitä haettiin. Haettiin tehokkuutta ja säästöä.
Onko kilttien osa jäädä jalkoihin ja väsyä tunnollisuutensa tähden.

Ei keneltäkään vaadita enempää kuin jaksaa. Tämä aika vaan on tällainen. Niinkö se onkin??
Eikö tämä hetki kaipaa tunnollisuutta. Kun suuriäänisimmät päästetään edelle, saadaan volyymia ja sarja muita hienoja termejä. Näyttää siltä että tunnollisuus voidaan sivuuttaa...jos on kiire taikka rahat loppuu taikka on vaarassa että joku muu kiirii ohi.

Näkymättömät ja hiljaiset välillä katsovat vierestä, miten hyvät tavat, sydämellisyys ja tunnollisuus saavat väistyä huudon tieltä.

Väsyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti